Empty Avatar
воскресенье 5 декабря 2021

Uraden sestanek se vleče dve ure. Nato me na vratih direktor ustavi in pravi, odlično izpeljano jedo nam iz roke sedaj pa kosilo. Nervozen se nasmehnem saj ozadje vse zgodbe poznava le midva. Kosilo ravno tako uradno malo manj formalno zaključimo in se poslovimo. Nič novega le kratko srečanje na hodniku vcja, je bilo kjer sva izmenjala par besed. Njene so seveda bile na komaj čaka, da jo spet napičim. Zvečer doma, kot da bi se hotel oddolžit svojo divje nabrišem, kar malo presenečena vsa blažena zaspi. Preden zaspim samo tuhtam, kako naj se zvijem z Lisine pasti. Če ne gre drugače je predlagala trojčka še z mojo. Ne vem ali bi to sploh uredu bilo in če že, kako naj napeljem pogovor z mojo v tej smeri. Predlagam popestritev in nato naključno izbereva njo. Bojim se, da bi najin načrt prepoznala in kaj vse bi še lahko šlo narobe. Če že bi bilo izvedljivo pa sploh kako naj se vse to konča. Zato moram imet izdelan načrt.

Prevlada mi misel, da bi mogoče poskusil in zvečer ob večerji moji predlagal ogled kakega filma. In res krasna večerja ves zadovoljen predlagam sprostitev pred spanjem, s tem da si pogledava erotični film. Že dolgo nazaj je odkar sva si nekaj takega privoščila. Vstavim kaseto in odvrti se prizor, nato pa kot naročeno se predvaja predstava kako na tropskem otoku izvajajo delavnico sproščanja. Ta seveda vključuje tudi masažo in erotične igrice. In kot naročeno je med tem tud prizor ko dve brhki mladenki obdelata moškega.

Potihoma se namuznem in pristavim a to bi pa pasalo ane kaj meniš. Hm mogoče pa res nekoč tud kaj takega probava. Sem mislil konkretno to tako varianto dve brhki dekleti in jaz. Me malo začudeno pri tem pogleda in reče pa bi ti to res rad kdaj poskusil. Mogoče odvrnem to je itak želja vsakega moškega sam ne vem kako bi bilo tebi z žensko kaj poskusit. Z žensko ravno nebi no še reče.

Film se konča in kar utrujena že napol v snu greva v posteljo in zaspiva. Naslednji dan pod večer mi reče veš ne da mi miru ta tvoj predlog, sam meni res ni do žensk no če imaš res tako veliko željo bi mogoče dovolila in enkrat za probo poskusila tako varianto kaj meniš.

Začudenemu se mi zasvetijo oči in ona to seveda opazi. Zato reče kako pa bi to izpeljala. Ne vem odvrnem v glavi pa že tisoč in en scenarij kako vpleteva Liso v tra plan. Moram bit previden, da nebi kaj opazila, moram čisto nedolžno stvar zapeljat tako, da se ravno mi trije z Liso spoznamo. Ne vem bom kaj premislil odvrnem in grem sestavljat vrata od kopalnice. V sobi že primem telefon in Lisi pošljem sms, da je prvi korak uspešen in da je za stvar sedaj bo treba le še izpeljat načrt do konca. Ne skrbi mam plan, službeno se oglasim jutri pri vama in bomo videli kako pa kaj. V strahu odgovorim le pazi da se ne izdava da se poznava tudi privat ne le službeno. Ne skrbi odgovori. In res naslednji dan se na vratih pojavi čisto slučajno, da mora v dokumentacijo nujno dodat del stroškov in da mi je to zato prinesla kar na dom. Vljudno jo povabiva naprej. OB kozarcu gre moja v kuhinjo in me pokliče, da naj ji pridem nekaj odpret, ko stopim se mi nasmeji in reče sodelavka je lušna in samska kaj meniš. Uf se naredim ko da sem ta pogovor že pozabil, ne vem no kako naj začnem. Kot veš če bi rad to poskusil sem za ona je res kar prikupna. Nato greva nazaj v dnevno sobo in ji predlagava da ostane na večerji. Sprejme povabilo. Klepetamo, jemo okusno večerjo in pri tem srebamo vino. Besede nanesejo tudi na privat življenje, in vmes pade jo opazke o tem kako da je sama ko pa je tako prikupna. Se brani z besedami, da je zadržana da sploh nima izkušenj. Nakar moja izjavi izkušnje bi ti lahko midva pomagala pridobiti. Seveda Lisa zna dobro odigrat in se hudomušno začudi kako prosim. Moja pa v šali izusti z nama bi nama v postelji malo popestritve prinesla in midva bi ti pokazala kako se da uživati. Jaz kot ženska vem kaj ženska rabi moj pa bi ti to dejansko dal. Da je to res zanimivo in tako na hitro na koncu v si ugotovimo in se dogovorimo, da bi tako druženje poskusili izvesti čez dva dni ko je vikend in nimamo služb. In res z mojo se o tem niti kaj dosti več ne pogovarjava le dogovoriva se da se bova prepustila.

In kmalu pride sobota na vratih se prikaže Lisa s steklenico v roki. Povabiva jo naprej in mal oba v zadregi ugotoviva da se to res dogaja , pa nama je kar malo žal. Medse sva spustila žensko kaj bo ta izkušnja nama prinesla ne veva in kako bova po tej izkušnji funkcionirala dalje je veliko vprašanje. SE NADALJUJE..