Найти свингеров

Nordic Extravaganza Weekend - Validation Party

Это мероприятие официальной валидации Эта опция доступна только парам и женщинам сингл

Все пользователи SpicyMatch, которые приймут участие в этом мероприятии, получат нашу Официальная валидация. Пожалуйста, запросите валидацию Вашего профиля на входе на событие, и убедитесь, что вы указали правильное имя профиля.

Описание

Er dere klare for nok en heftig weekend i Norge?!

Er dere klare for nok en heftig og eksklusiv weekend i Norge?

Etter den store suksessen med Nordic Spicy Weekend i februar 2021, så er vi nok en gang klare for å ønske dere velkommen til et opgradert luksus event i oktober med Nordic Extravaganza Weekend!

Dette vil bli en all-inclusive* weekend med to netters overnatting på et ekslusivt 4 stjerners hotell i den norske fjellheimen. Her kan dere velge mellom et Deluxe dobbeltrom med en garantert nydelig utsikt over dalen og fjellene, sjekk ut Rom og Overnatting taben for mer informasjon. Eller dere kan velge et Standard dobbeltrom, det er like stort som Deluxe, 26m2, men det har en begrenset utsikt og noen av rommene er to enkeltsenger satt sammen til en dobbelseng, dere kan sjekke ut Rom og Overnatting for mer informasjon.

Frokost på hotellet på lørdag og søndag er inkludert, på fredag nytes en 2 retters middag og på lørdag så er lunsj på hotellet og en 3 retters middag inkludert.

Som alltid så vil vi påse et trygt miljø for trygg lek slik at vi kan være oss selv og føle oss fri.

Bli med på en ekslusiv og alternativ Halloween Feiring!

(*alkohol og drikke er ikke inkludert, dere kan ha med medbrakt på festene, rødvin og annen farget drikke er ikke tillatt).

 

Fredags Tema: Neon Party

Ta på dere de mest heftige fargene og swing dere gjennom natten i UV lyset.

Lørdags Tema: Engler og Demoner

Velkommen til et syndig sted, midt i mellom himmel og helvette så møtes små engler og demoner til en episk kamp mellom godt og ondt!

Hvilken side velger du? Uansett hvem du bestemmer deg for å være denne natten, så vil det bli en natt du aldri glemmer og et minne for livet.

 

Program for Helgen

Fredag 29.10.21

17.00 - Innsjekk på hotellet

20.00 - 22.00 - 2 retters middag på hotellet

22.30 - Gratis bilder foran fotoveggen i resepsjonen

23.00 - 03.00 Neon Party

Kle eller avkle dere i UV farger, hvorvidt dere kun har på dere maling eller et eller annet fantastisk antrekk så skal dansegulvet lyses opp!

300 meter fra hotellet så vil vi dekorere en leilighet med UV lys

Her blir det DJ, dansegulv og tilrettelagt for lek.

 

Lørdag 30.10.21

08.00 - 10.30 - Frokost

10.00 - 19.00 - Private fotoshoots med Offisiell SpicyMatch fotograf (forhåndsbooking nødvendig.

13.00 - 14.30 - Lunsj

14.30 - 15.30 - Presntasjon av PolyNorge

15.30 - 16.30 - Invitasjon til åpen debatt/diskusjon, tema; swingers, erfaringer, opplevelser, følelser. Dette er en fantastisk mulighet å samles og bli bedre kjent med alle.

16.00 - 18.00 - Stand av Erotikknett1.no; Her kan dere kjøpe og sjekke ut litt av sortementet, Polynorge; prat direkte med Polynorge, de er der for å svare på spørsmål og for å gi informasjon.

20.00 - 22.00 - 3-retters middag på hotellets restaurant.

22.30 - Gratis bilder foran fotoveggen i resepsjonen.

23.00 - 03.00 Engler og Demoner

Er du en engel, eller bor det en liten demon inni deg? Uansett om du velger himmel eller helvette, så vil dette bli en utenomjordisk natt hvor to verdener møtes til en episk kamp. Dette vil bli et uten om det vanlige Halloween Party!

300 meter fra hotellet så vil vi ha dekorert en leilighet i temaet Engler og Demoner. Tør dere å delta i kampen?

Det blir DJ, dansegulv og tilrettelagt for lek.

 

Søndag 31.10.21

08.00 - 10.30 - Frokost

12.00 - Utsjekk.

 

Prices and tickets:

Til dette eventet så er det i hovedsak to typer billetter, basert på hvilken rom type dere velger. Prisene er de samme for par og single.

Deluxe, 955€*, inkluderer:

 • Deluxe dobbeltrom med en nydelig utsikt over dalen og fjellene.

 • Frokost lørdag og søndag.

 • 2 retters middag fredag

 • 3 retters middag lørdag

 • Lunsj på hotellet lørdag

 • Party Fredag

 • Party Lørdag

 

Standard, 855€*, inkluderer

 • Standard dobbelt rom med en begrenset utsikt.

 • Frokost lørdag og søndag

 • 2 retters middag fredag

 • 3 retters middag lørdag

 • Lunsj på hotellet på lørdag

 • Party Fredag

 • Party Lørdag

 

*inkluderer ikke avgifter.

 

Fotograf

Til dette eventet har vi booket inn den Norske Offisielle SpicyMatch fotografen til å både ta bilder ved fotoveggen*, til å filme eventet** og til å ha private foto sessions.

Forhåndsbook private foto sessions, her får dere 30 min privat sammen med fotografen til å ta sensuelle bilder, enten til SpicyMatch profilen eller til å henge opp hjemme. Dere bestemmer hvilken type bilder dere ønsker, standard set-up vil være på et dobbeltrom (ikke deres eget). Dersom dere har noen spesielle ønsker, så må dette avtales med fotografen på forhånd. Det er mulighet for å bruke Jacuzzien og Saunaen. Fotografen vi bruker er profesjonell og flink til å instruere slik at bildene dere ender opp med blir best mulig.

Offisiell Event Fotografering Norge | SpicyMatch

Pris: 800kr***

Inkluderer:

 • 30 min privat fotoshoot

 • 5-8 profesjonellt editerte bilder.

 

* Gratis, blir tatt etter middag i kostyme, før festene.

**Fotografen kommer til å filme under eventet, filmen kommer til å bli brukt for å promotere fremtidige eventer på SpicyMatch. Den vil ikke bli delt på andre plattformer. Gjenkjennbare trekk som ansikt og tattoveringer ect vil bli redigert vekk. Dersom dere ikke ønsker å bli filmer, vennligst ikke still dere foran kamera og la fotografen på en vennlig måte i forkant få vite at dere ikke ønsker å bli filmet.

***Å forhåndsbooke fotograf er gratis, men bindende. Dere betaler fotografen direkte, dersom dere ikke møter opp til avtalt tid så vil dere bli belastet avtalen i sin fullhet. Vennligst møt opp 10min i forkant av avtalt tid.

 

Hotellet:

Velkommen til et av Norges vakreste Panorama hotell. Majestetisk plassert på kanten av fjellet, opplev en av de vakreste utsiktene Norge har å by på. Dette er et hotell hvor mat, drikke og atmosfære står i sentrum. Eventyret starter i dørterskelen og hvor fjellene står klare til å bli utforsket.

Velkommen til Nordic Extravaganza Weekend!

Rommene:

Rommene er lyse og modene, i samme stil som resten av hotellet. Alle rommene har gratis wifi, TV, Nespresso kaffemaskin, hårføner og fliselagt bad med varme i gulvet samt dusj eller badekar.

Det er godt med lagringsplass og rommene har enten sittegruppe eller lenestol samt en skrivepult. Alle rommene er lydtette og er tilgjengelige via heis.

Rom størrelse: 26m2

Seng størrelse: Standard dobbeltrom har enten 2xenkeltsenger satt sammen eller 1x dobbelseng. Deluxe rom har 1x dobbelseng

Bildene under er eksempelbilder på sånn ca standard på rommene, det er ikke bilder fra hotellet som brukes.

 

Kansellerings Policy:

Depositum vil ikke bli tilbakebetalt. Betalinger vil bli refundert med 50% inntil 05.09.21. Fra og med 06.09.21 vil ingen innbetalinger bli refundert eller kreditert. (Selv ikke i tilfelle sykdom). Billetter kan ikke bli gitt til andre eller videre solgt. COVID-19; Vi forbeholder oss retten til å utsette arrangementet med inntil ett år dersom smittesituasjonen i området skulle blusse opp og arrangementet ikke kan gjenomføres, dette kan dessverre skje på kort varsel. Vi gir ingen refusjon med mindre eventet blir fullstendig kansellert eller utsatt med over ett år. Refusjoner ønsket innen kanselleringsrammene overføres til SpicyMatch Wallet etter at eventet er gjenomført. Det kan stilles krav til fremvising av negativ Covid-19 test før deltakelse.

Uten forhåndsbetaling så er det ingen som vil få en 100% garanti for å kunne delta på festen. Dersom det ikke er belegg for å gjennomføre eventet i sin helhet kan det bli flyttet eller kansellert. Ved evt flytting så kan 50% refunderes dersom dato ikke passer, ved kansellering overføres 100% av billetten. Alle tilbakebetalinger skjer til deres SpicyMatch wallet.

Vi står ikke ansvarlig for om dere kjøper feil billett, les nøye gjennom billettvalget før dere kjøper.

Vær så snill å si ifra så snart som mulig om dere ønsker å delta. Vi gleder oss virkelig til å høre fra dere! Dere må gjerne anbefale par i deres egen sirkel som er like sexy og åpensinnede som dere, vi bare ber om at de tar kontakt med oss direkte først. Festen er hemmelig, vi ønsker ikke å blottlegge hverken oss eller dere. Vi ønsker å kun invitere "avslappede" par som er trygge på seg selv og hverandre og som ønsker å bytte partner. Vi forbeholder oss også retten til å avslå par fra gjestelisten og vil også sende dem hjem pga dårlig oppførsel på festene våre. Dere kan forvente dere høy party faktor, dansegulv og lekerom. Det er ikke lov å ha sex i boblebadene eller i saunaen pga hygiene. Det er ikke lov å innta andre rusmidler enn alkohol, man har selvsagt lov til å være høy på livet. Vi setter pris på mangfold i miljøet men ber om at ekstreme kinks som knifeplay, hardcore bdsm, wet sex ect blir lagt igjen hjemme og spart til litt mer intime settinger. Vi ber også om at man er voksne nok til å si nei, ta imot et nei og ikke lage drama rundt dette, blir man støtt er det best å enten løse dette som voksne med engang, som regel ligger det ingen vond hensikt bak tilnærmelsen, eller vente til man kan gjøre det rolig og edruelig på tomannshånd.

Vennligst bemerk at en fotograf kan være tilstede på eventet for å ta bilder eller for å filme. Han/hun er alltid merket med en Offisiell SpicyMatch Fotograf t-skjorte. Bildene og film vil kun bli brukt i sammenheng med promotering av fremtidige eventer på SpicyMatch. Inget materiale som inneholder gjenkjennbare trekk som ansikt, tattoveringer ect vil bli lagt ut. Dersom dere ikke ønsker å bli filmet, vennligst ikke stå foran kamera, tilnærm dere fotografen høflig i begynnelsen av evenetet slik at han kan notere ned ønsket.

Доступность

Тип Категория Доступность Цена
Booking fotograf
Доступность 6 0,00

Dette er kun en booking.

Pris: 800kr*

Inkluderer:

 • 30min privat fotografering
 • 5-8 ferdig redigerte profesjonelle bilder

*Betaling skjer direkte til fotografen, men booking skjer her uten kostnad. Dersom dere ønsker å avbestille så må dette gjøres i god tid før eventet, møter man ikke opp til avtalt tid så vil man bli belastet for timen. Møt opp 5 min før avtalt tid.

Bar
Доступность Распродано 20,00

Pris per person, per dag: 20€ (inkluderer ikke avgifter)

Inkluderer:

 • Fri tilgang på baren så fremt gyldig bevis fremvises
 • Rød Sangria
 • Hvit Sangria
 • Punsj
 • Musserende vann
 • Isbiter

*Så lenge beholdningen rekker. Vi forbeholder oss retten til å kun gi ut vann og isbiter dersom du har drukket for mye. Vanlig mineral vann vil være tilgjengelig for alle. Dersom dere er to stykker og ønsker bar fredag og lørdag så kjøper dere 4 billetter, kun på fredag eller lørdag så er det 2 billetter ect.

Deluxe
Доступность Распродано 955,00

Deluxe, 955€*, includes:

 • Deluxe double bedroom with a beautiful view of the valley and mountains.

 • Breakfast Saturday and sunday.

 • 2 course dinner on friday.

 • 3 course dinner on saturday.

 • Lunch at the hotel on saturday.

 • Party Friday

 • Party Saturday

Standard
Доступность Распродано 855,00

Standard, 855€*, includes

 • Standard double bedroom with a limited view of the valley and mountains.

 • Breakfast Saturday and sunday.

 • 2 course dinner on friday.

 • 3 course dinner on saturday.

 • Lunch at the hotel on saturday.

 • Party Friday

 • Party Saturday