Найти свингеров

Spicy Halloween Party Stavanger - Validation Party

Это мероприятие официальной валидации Эта опция доступна только парам и женщинам сингл

Все пользователи SpicyMatch, которые приймут участие в этом мероприятии, получат нашу Официальная валидация. Пожалуйста, запросите валидацию Вашего профиля на входе на событие, и убедитесь, что вы указали правильное имя профиля.

Описание

Da har vi den glede å invitere til sexy Halloween party i Stavanger!

Lørdag 31. Oktober legger vi tilrette for sosialisering, vi må selvfølgelig følge FHIs råd, så det vil være et begrenset antall billetter, men dersom det åpnes opp for mer enn 20 personer samlet etter den 20. Oktober så vil vi legge ut flere billetter på tampen!

Vi legger ikke opp til å gå ut, så dette blir en form for "privat" fest hvor det vil være mulighet for litt ramp om man ønsker det.

Velkomstdrink, punsj, nattmat og snacks er inkludert i prisen.

Informasjon om stedet blir sendt ut til alle med gyldig billett, ha billetten tilgjengelig på mobilen ved ankomst, denne vil bli skannet i døren og profilen deres vil da automatisk få det lilla SpicyMatch merket som bekrefter at dere er ekte og har deltatt på et event. Dette merket vil også gi dere medlemsfordeler som feks 50% avslag på medlemskap.

Priser;

Par: 75€ (eks avgift)

Singel Mann: 65€ (eks avgift)

Singel Dame: 45€ (eks avgift)

Billettene er personlige og kan ikke videreselges. Pga situasjonen med Covid-19 vil billetten refunderes ved sykdom (eksludert gebyr og avgifter),

Vi ber om at dersom man ikke føler seg i slaget så kansellerer man.

Det er viktig med forhåndsbooking slik at vi kan se hvor mange som ønsker å komme, dersom ingen eller ikke nok kjøper billett så kan vi ikke garantere for at det blir et arrangement. Billetten er bindene og gir deg retten til entré, den kan ikke refunderes eller selges videre da den er personlig. Vi forbeholder oss også retten til å bortvise gjester som ikke klarer å oppføre seg, eller som vi føler ikke er i stand til å ta vare på sin egen sikkerhet. Billetten refunderes dersom eventet frafaller.

Доступность

Тип Категория Доступность Цена
Spicy Par Пара Доступность Распродано 75,00
Spicy Dame Сингл женщина Доступность Распродано 45,00
Spicy Mann
Сингл мужчина Доступность Распродано 65,00

Spicy Mann som vet å skjemme bort damene